Inger-Lena

 

 

 

Jag kallar mig lärare men jag är lika mycket elev, elev i livets skola. Formellt är jag adjunkt d.v.s. jag har jobbat på gymnasium och grundskola som språklärare i trettio år. De senaste åren på förskolan vilket egentligen gett mig mest glädje!

 

Jag har alltid känt att jag varit på väg mot något annat, jag visste bara inte vad. Efter 36 årsåldern har jag varit s k andlig sökare och detta sökande har fört mig i kontakt med reinkarnation, meditation, astrologi, tarot , destinycards, kinesiologi, brain gym, schamanism,  reconnective healing kort sagt ett otal andliga tekniker för att förklara vårt liv på jorden.

 

Jag älskar dem alla och jag tackar mina olika lärare under vägen för att de kommit in i mitt liv och utgjort de olika stegen i min resa hem. HEM TILL EDEN. Hem till Edenberga och hem till mig själv.

 

Från att ha varit ett moboffer under min skoltid kan jag nu med glädje känna att jag är gudomlig och fullständigt skapande av mitt liv.

 

A Course in Miracles har gett mig de senaste insikterna och jag är mycket tacksam över att ha fått ta del av dessa tankar. Genom en förlåtelse och försoningsprocess kan vi alla komma i kontakt med kärleken inom oss och genom den ljusnar vår väg. Vi är alla på väg mot samma mål och vi går tillsammans! Välkommen syster och bror att ta kontakt med mig om det känns rätt för dig! Vi är ETT I LJUSET! Olika fasetter, olika toner, olika strålar men i grunden ETT VÄSEN!

 

Tänk att vi håller på att upptäcka detta om oss själva!

 

 

 

 

 

 

 

Tankar  

och

nyheter

 

 

Tänkvärt »
Detta är min blogg där jag skriver ner lite tankar som jag vill dela med er.

 

 

Kalender »
Händer på Edenberga Hälsogård!

 

 

Edenberga Hälsogård